Kompanija M&S EMPIRE d.o.o. osnovana je 2019 godine, sa sjedištem u Sarajevu. Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na veliko odjećom i obućom.

U našem asortimanu proizvodi su specijalizirano bazirani na zaštitnu opremu na radu, Zbog raznovrsnih zahtjeva, posjedujemo najveći izbor zaštitne opreme na radu u cilju unapređenja bezbjednosti i kvaliteta života radnika na radnom mjestu.

DELTA PLUS

Dizajnira, proizvodi i distribuira cijeli asortiman osobne zaštitne opreme za opremanje ljudi od glave do pete. Već više od 40 godina, misija Delta Plus-a je zaštititi ljude na radnom mjestu. Zahvaljujući svojoj stručnosti, ulaganjima u istraživanje Francuski brend Delta Plus postao je vodeći svjetski igrač, izabran zbog svoje multi-specijalizirane globalne ponude, svoje raznolikosti inovativnih pristupačne proizvode i blizinu partnera. Danas grupa Delta Plus pokriva više od 140 zemalja s 30 podružnica distribucije.

ROCK SAFETY

Zahvaljujući za više od 20 godina iskustva na tržištu sigurnosne radne opreme, na brend ROCK SAFETY u mnogim zemljama kupci gledaju kao na pouzdanu i pristupačnu marku proizvoda. Nudimo takav portfolio proizvoda koji je pogodan za korištenje u velikim količinama u privredi kao i u maloprodaji.Kod oblikovanja naših proizvoda uvek se fokusiramo na zahteve tržišta. Zbog raznovrsnih zahteva prema proizvodima, ROCK SAFETY ima široku paletu proizvoda, koje iz naše evropske skladišne baze dostavljamo našim naručiocima.

GEBRUDER WEISS

Gebruder Weiss sa oko 150 vlastitih lokacija se ubraja među vodeće transporte i logističke kompanije u Europi čime M&S Empire ima potpunu sigurnost transporta na svim teritorijima. Zbog dugogodišnjeg iskustva i utemeljenog stručnog znanja naši stručnjaci iz Gebruder Weiss-a uvijek imaju odgovarajuća rješenja za sve zahtjeve u pogledu nabavke, skladištenja i distribucije zaštitne opreme na radu.

MS EMPIRE D.O.O.

VIZIJA

Vizija naše kompanije je postići vodeću poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine, pa i šire. Naše mjesto u budućnosti je na vrhu, jer smo stručni i pouzdani. Profesionalni pristup, visok kvalitet naših usluga i naših proizvoda, te zadovoljstvo naših kupaca, naša su konkurentska prednost.

MISIJA

Misija kompanije je obezbijediti kompletan asortiman standardnih kao i specijaliziranih proizvoda zaštitne opreme koja će omogućiti zaštitu radnika pri radu, stavljajući pritom akcenat na podizanje svijesti o značaju upotrebe zaštitne radne opreme u svrhu efikasne sigurnosti zaposlenih. Težimo uspostavljanju evropskih standarda poslovanja kao i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.

STRATEGIJA

Strategija M&S EMPIRE u domaćoj kao i u međunarodnoj globalnoj mreži odnosi se na pružanje vrhunskih usluga, sklapanje kontinuirane saradnje i kvalitetnog odnosa sa klijentima, a sve radi zadovoljenja njihovih potreba.Također, strategija naše kompanije je i da dostupnošću, znanjem i pouzdanošću ulivamo povjerenje i sigurnost što je u današnjem poslovnom svijetu najbolja preporuka za saradnju.

POSLOVNA PONUDA

Naša poslovna ponuda se odnosi na sve privredne grane te potrebe istih za zaštitnom opremom na radu. Naš tim će Vas sa zadovoljstvom posjetiti, te zajedno sa Vama pronaći najbolje rješenje koje odgovara isključivo Vašim potrebama. Također, M&S EMPIRE d.o.o jedna je od prvih firmi u Sarajevu, ali i Bosni i Hercegovini koja ima pristup inovacijama na području zaštitne opreme na radu. Vjerujemo da se sve može unaprijediti kreativnošću, strašću i predanim radom. Usluge obrađujemo tako da svi budu zadovoljni i postanu dio našeg carstva sigurnosti.

Šta naši klijenti kažu o nama?

Ono što se posebno ističe je Vaša stručna pomoć i savjeti, izuzetna ljubaznost, susretljivost i svakako brzina usluge. Jednom riječju odlično!

Profesionalnost, agilnost te kvalitetan odnos s klijentima. Firmu MS Empire d.o.o bezrezervno mogu preporučiti i ostalim firmama.

Što se tiče seminara kojem sam prisustvovala bio je vrlo stručan i koristan. Predavači su bili pripremljeni, stručni i spremni odgovoriti na svako postavljeno pitanje. Ono što također meni puno znači je vaša spremnost da odgovorite na naša pitanja i nakon seminara.